KAN IK MIJN EX TERUG KRIJGEN?

Elke dag wordt het gevoel en de herinneringen die je ex van je heeft minder sterk. Dit weet jij en dat doet pijn.

Gevoelsmatig weet je dat je niet op deze pagina zou zijn als je je ex niet terug wilde. Nu is de echte vraag: is het rationeel om je ex terug te willen?

Mijn mening: je weet dat je niet letterlijk terug kan gaan in de tijd, maar vergeving zit in elk mens. Jullie kunnen opnieuw verliefd worden op elkaar en een relatie hebben waar jij nu naar verlangt…

Soms moeten er wat dingen gebeuren voordat dit mogelijk is of voordat jullie dat beiden kunnen inzien, maar het is mogelijk. Het kan zelfs beter worden dan voorheen als je deze periode gebruikt om jullie problemen op te lossen en jullie relatie te versterken.

Als jij weer de persoon wordt waar je ex verliefd op werkt, is het logisch dat je je ex weer zal tergkrijgen en een gezonde relatie zal hebben.

Als je nadenkt over hoeveel je ex je waard is dan weet je dat het moeilijk uit te drukken is, maar dat je wilt dat deze nachtmerrie voorbij is.

Geloof het of niet, als je je ex zou willen vragen of hij of zij terug zou gaan in de tijd en jullie beste periode weer wilt ervaren, dan zou hij of zij waarschijnlijk “ja” zeggen. En als dat niet zo is, dan komt dat waarschijnlijk door een blokkade die te verhelpen is.

Ik weet als ervaringsdeskundige dat het extreem zeldzaam is dat iemand zegt “Onder geen enkele omstandigheid zou ik mijn ex terugnemen”. Hierdoor weet ik dat je relatie herstellen bijna altijd mogelijk is, je moet alleen weten wat de juiste stappen zijn voor jouw situatie.

Meestal zeg ik: “Als er ooit liefde is geweest, dan kan er weer liefde zijn.”

Is er ooit liefde geweest in jouw relatie?

In de eigen relatiebreuken die ik in mijn leven heb meegemaakt, heb ik altijd bovenstaande vraag gesteld. Het antwoord op deze vraag is bijna altijd “beide”, maar een veel betere vraag dan deze is: “Hoe kunnen we het probleem oplossen en in de toekomst voorkomen?”

Want als je nadenkt over de frustratie als gevolg van de problemen die je ervaart, heb je deze dan altijd en continu gevoeld in je relatie? Als je antwoord “nee” is, dan is dit een probleem om aan te pakken en op te lossen.

Als je weer een goede relatie met je ex wilt, dan moet je een positieve mindset hebben. Stop met jezelf af te vragen wie er fout zat, hoeveel onrecht jou of je partner is aangedaan etc. Stel daarentegen deze vraag: “Hoe kunnen we elkaar vergeven en problemen voorkomen?”

En nog een betere vraag: “Hoe kunnen we ervoor zorgen dat dit de beste relatie is die we ooit hebben gehad?” En: “Kan jij je de beste momenten die jullie hadden herinneren? En je inbeelden dat je dit gevoel nog vaker zal ervaren?”

Jullie kunnen weer hand in hand rondlopen, diep in elkaars ogen kijken en je diep verbonden en gelukkig voelen. Waarom zou je niet daarop focussen, in plaats van wie er fout zat?

Als we jouw ex zover krijgen daar ook op te focussen, dan kan dit allemaal weer werkelijkheid worden.

Wil jij weer een goede relatie hebben met je ex? Als je dit niet wilt, klik deze pagina dan weg, en kom hier nooit meer terug. Het heeft dan geen nut om er aan te werken, of om je relatiebreuk te verwerken.

Wil jij je relatiebreuk verwerken en voorgoed vaarwel zeggen tegen je ex? Of het voor de allerlaatste keer op een andere nieuwe manier proberen?

Jij moet deze keuze maken. Als je jezelf geen doel stelt, ga je die ook niet bereiken.

5 VEREISTEN OM JE EX TERUG TE KRIJGEN

Erkenning van de situatie

Allereerst zal je moeten erkennen wat de situatie is.

 • Wat is de huidige situatie van jullie relatie?
 • Hoe voelt dit voor je?
 • Ben je je ex voorgoed kwijt, of is er nog een kans dat je je ex terugkrijgt?
 • Zou jij gelukkiger worden door je ex terug te krijgen en een gezonde relatie te krijgen?
 • Hoe graag wil jij je ex terug, en hoeveel heb jij ervoor over?
 • Wat is de kans dat jij je ex terugkrijgt zonder hulp, en wat is de kans dat je je ex terugkrijgt met hulp?

Kennis

Allereerst heb je de kennis nodig!

Kortom, weten wat je moet doen voor jouw unieke situatie.

Het is goed om algemene adviezen te lezen op onze website waarmee je de kans dat jij je ex terugkrijgt vergroot.

Maar elke situatie is anders.

Hierdoor is het belangrijk dat de kennis die jij hebt, afgestemd is op jouw situatie.

Wilt jouw ex met rust gelaten worden? Wilt je ex dat je iets specifieks zegt? Wat is jullie probleem precies? Wat is er specifiek nodig om jullie weer bij elkaar te krijgen? Wat zeg je tegen je ex? Welke reactie kun je verwachten en hoe reageer je daarop?

In sommige situaties is het het beste om eerst met elkaar af te spreken op een vriendschappelijke manier, terwijl dit bij andere situaties juist een gigantische fout is.

Soms moet je de problemen heel erg bespreken, en soms moet je deze vooral negeren tot jullie weer samen zijn. Wat is bij jou het geval?

Zonder deze kennis is het mogelijk dat je cruciale fouten maakt. Het kan een groot verschil maken.

Mentale gezondheid en zelfcontrole

Ben jij in een staat waarin je de juiste dingen zegt? Ben jij in een staat waarin je de juiste acties ondeneemt? De juiste gedachten hebt?

Hoe jij jezelf voelt, heeft een grote impact op je gedrag. Je lichaam straalt het uit, net als de woorden die je gebruikt en welke acties je doet etc.

Het is belangrijk dat je een seconde neemt en diep inademt. Je kan niet van jezelf verwachten dat je totaal niet je acties laat beïnvloeden door je emoties, maar op een bepaald niveau moet je de controle terug nemen.

Als onze coach je kan helpen de controle over jezelf terug te krijgen, dan zal je eerder de juiste stappen nemen en minder snel ongecontroleerd gaan handelen onder invloed van je emoties.

Dit maakt een groot verschil op de kans dat jij je ex terug kan krijgen.

De coach heeft ervaring met koppels, relaties herstellen en is psychologe, dus zij is uitermate hiervoor geschikt.

Mentoring (feedback op ervaringen)

Het verschilt per situatie hoe lang het duurt om je ex terug te krijgen. Maar het kan erg nuttig zijn om de gebeurtenissen en het contact dat je met je ex hebt te bespreken met een coach.

Je emoties en je unieke situatie kunnen het moeilijk maken de juiste reacties en plannen te hebben op de dingen die je ervaart.

Nog beter is dat een coach al 20+ jaar ervaring heeft in mensen helpen bij het terugkrijgen van een ex. De coach heeft elke situatie (als coach zijnde) meegemaakt en kan zonder emotioneel betrokken te zijn jou vertellen wat het beste is om te doen.

Als extra kan je – nadat je je ex terug hebt – samen met de coach focussen op hoe de relatie niet weer fout gaat en jullie zo gelukkig kunnen zijn als jullie willen.

Actie

Je kan alle theorie, zelfbeheersing en gunstige situaties hebben om je ex terug te krijgen, maar zonder actie is dit niets waard.

Kan je het alleen af? Of wil je de kans zoveel mogelijk vergroten dat je je ex terugkrijgt? Het is hoe dan ook belangrijk dat je actie onderneemt en zo snel mogelijk.

Des te meer tijd er overheen gaat, des te meer mensen situaties accepteren en hun ex gevoelsmatig vergeten. Wil jij de situatie accepteren en dat jij en je ex elkaar vergeten? Dan is geen actie ondernemen helemaal prima.

Kan jij wel wat hulp gebruiken? Plan dan direct een gratis belafspraak met ons in en kijk hoe wij jou kunnen helpen.

Niets doen heeft nog nooit iemands leven op een positieve manier veranderd.

WAAROM IK JOU KAN HELPEN

Hoe vaak heb jij je ex terug gekregen?

Ik hoop dat je antwoord “nooit” of “niet vaak” is. Onze ex-terug-coach heeft als opgeleid psychologe meer dan 20 jaar ervaring in relaties herstellen en verbeteren.

Haar expertise zorgt ervoor dat zij als de beste jouw situatie kan analyseren en jou stap-voor-stap instructies kan geven om je ex terug te krijgen.

Ze begeleidt je stap voor stap en geeft feedback op wat je meemaakt waardoor jij:

 • De situatie kan (h)erkennen
 • De kennis ontvangt om specifiek in jouw situatie je ex terug te kunnen krijgen
 • De zelfbeheersing leert om niet door je emoties iets verkeerds te zeggen of doen
 • De ontwikkelingen in jullie situatie kan herkennen en je koers er op aanpassen
 • De cruciale stappen kan ondernemen om je situatie om te buigen in een mooie prachtige, stabiele en sterke relatie

Als jij overtuigd bent dat je ex erg belangrijk voor je is en je er alles aan wilt doen om jullie relatie te herstellen, twijfel dan niet om een coachingsgesprek in te plannen.

Je bent in goede handen.

 

ZO ZIET HET COACHINGSTRAJECT ER UIT

1: Je begint met een intake van anderhalf uur

Hierin analyseert de coach jouw persoonlijke situatie en geeft jou een persoonlijk actieplan om op de juiste manier contact met je ex te leggen.

Jouw situatie is uniek, dit weet de coach, en dus ontvang jij een uniek actieplan.

2: Een vervolgafspraak om bij te sturen op het actieplan rond nieuwe ontwikkelingen tussen jou en je ex

Nadat je de stappen van de introductie hebt uitgevoerd, kan er bijgestuurd worden en moeten de volgende stappen in je actieplan besproken worden.

De reactie van je ex op basis van de voorgestelde handelingen bij de intake bepalen wat de volgende stappen zijn die je dient te doen.

De coach zal je de laatste stappen vertellen om – als je je ex nog niet terug hebt – het herstel tussen jou en je ex extra te versterken.

3: Wekelijkse feedback training

Hierna kan je wekelijks onze wekelijkse training bijwonen die in het teken staat van bijsturing en feedback op je huidige situatie.

Je weet al precies wat jouw situatie uniek maakt en hoe jij je ex terug kan krijgen. Sommige reacties en interacties tussen jou en je ex kunnen uniek en moeilijk zijn. Je hebt niet veel feedback nodig, maar je kan elke week feedback krijgen over jouw specifieke situatie.

Dit kan voor maximaal een half jaar lang.

4: Toegang tot al ons digitale materiaal

Je krijgt onbeperkt toegang tot ons ebook en videoprogramma met 36 video’s.

Wij hebben met grote zorg en veel aandacht ervoor gezorgd dat je alle handvatten om je ex terug te winnen, digitaal bij elkaar hebt.

In de video’s krijg je zeer waardevolle informatie over waarom je relatie beëindigd is, wat de exacte stappen zijn om je relatie weer terug te krijgen en hoe je het nooit meer verknalt als jullie weer samen zijn.

De adviezen die gegeven wordt, liggen in lijn met onze adviezen uit het ebook maar gaan nog dieper in op enkele stappen van het herenigingsproces.

 

ERVARINGEN MET HET COACHING TRAJECT

De coaching is me goed bevallen. Ik weet niet wat ik belangrijker vond, het gevoel van bakstenen in mijn maag kwijt zien te raken, of mijn ex terug zien te krijgen. In ieder geval was mijn ex terug krijgen de oplossing voor beide problemen. Ik kreeg mijn ex terug en die bakstenen in mijn maag waren omgetoverd in vlinders.

Wat ik van je coaching vond? Ik vond het ontzettend effectief en to the point. Simpel op de juiste manier. De coach analyseerde mijn situatie, maakte met mij een plan die op maat gemaakt was voor specifiek mijn situatie en het werkte ook nog. In de tweede sessie werd ik een beetje bijgestuurd, maar het was redelijk snel voor elkaar. Ik had binnen twee weken tijd mijn ex terug en onze relatie is beter dan ooit. Simpel.

Ik had al weer contact weten te leggen met mijn ex voor de coaching en na een lichte bijsturing had ik binnen een week mijn ex terug. Het belangrijkste van de coaching was dat het me vooral liet inzien wat ik al die tijd niet inzag waardoor mijn relatie met mijn ex vaak fragiel was.

Het was erg moeilijk om met mijn angsten en verdriet om te gaan en ondertussen ook nog op de juiste manier mijn ex te benaderen. De coach gaf mij de juiste handvatten en liet mij zien dat er onder al mijn emoties een erg redelijke kans was om mijn ex terug te krijgen. Alleen door deze 1 op 1 begeleiding ben ik zoveel rustiger geworden dat het een stuk makkelijker was om constructief met mijn ex te praten. Samen met de strategie die we samen uitgedacht hebben werd het daarna een eitje om mijn ex terug te krijgen.

Heb ik dit echt nodig? Ik twijfelde, maar mijn liefde voor mijn ex overtuigde me om de kans zoveel mogelijk te willen verhogen dat ik mijn ex terug krijg. Mijn twijfels waren in de eerste sessie weggenomen, wat een grote fouten zou ik hebben gemaakt als ik alleen had gedaan. Ik zou juist fout hebben gedaan wat er in de relatie fout ging. De coach deed me nieuwe inzichten krijgen over wat er fout is gegaan in onze relatie en wat ik vooral niet moest doen.

Omdat ik al wat kennis had over hoe ik het beste mijn ex terug kan krijgen konden we direct duiken in de specifics van mijn relatie. Dat maakte alles vliegensvlug en makkelijk. Na 1 sessie had ik al mijn ex terug. De overige coaching gebruikte ik om ervoor te zorgen dat mijn relatie niet weer fout ging.

Me (ex) is afgelopen weekend bij mij geweest en ik heb me gehouden aan wat je me gezegd had. Ik heb niet gepusht of wat gezegd. Heb me ook aan het plan gehouden. Ik was gewoon het leuke vrolijke maatje. Echter vanaf vrijdagnacht ging zij intiemer contact zoeken. Ik heb het dus geheel aan haar over gelaten. Haar tempo enz, En dat heeft het hele weekend door gezet in positieve zin, waardoor ik wel kan zeggen dat ze niet meer echt me ex is nu. We hebben ook gesproken en duidelijk is dat we er beide voor willen gaan en een nieuwe start willen maken.

We lopen niet te hard van stapel. Niet meteen van de hoge. Gewoon rustig aan en laten gebeuren wat gebeurd. Hoeft ook nog niet benoemd te worden. Je snapt ik ben blij en ik ben ook blij dat ik dit coaching programma met jouw heb gedaan. Zonder jouw had dit me zeker niet gelukt en had ik dezelfde fouten blijven maken. Ook me ex heeft een verandering aan mij gemerkt wat ook zeker heeft mee gespeeld.

Hij was niet te vertrouwen. Hij deed zo vaag, ik wist zeker dat hij iemand anders had en dat klopte ook. Hij had iemand anders gevonden, maar het was anders dan ik dacht. Ik dacht dat het voor eeuwig voorbij was, dat ik voor eeuwig was vervangen. Maar dat klopte niet.

Onze connectie, band en geschiedenis was veel groter dan die met zijn vervanging. Met behulp van de coach kon ik hem dit redelijk makkelijk laten realiseren en dat maakte van een hele enge situatie, een situatie waar ik weer de enige en speciaalste was in zijn leven.

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten van Edwin’s coaching maar ik wist zeker dat ik mijn ex terug wilde dus de investering was het voor mij waard om het te proberen! Dat bleek een goede keuze. Want ik ontdekte dat mijn situatie uniek was op manieren die ik niet voor ogen hield.

Er waren verschillende bespreekpunten die ik moest aanhalen of juist vermijden bij de eerste ontmoeting met mijn ex. Deze waren anders dan normaal aangeraden wordt. Het werkte goed en het gaf mij de mogelijkheid om mijn ex nogmaals te zien en om onze drama achter ons te laten. Ze gaf me een tweede kans en kort daarna waren we weer aan het genieten van onze liefde voor elkaar.

Wees eerlijk, ben jij waar je wilt zijn zonder hulp?

Zo ja, dan is dat geweldig en ben ik erg blij voor je!

Maar als je het gevoel hebt dat je niet precies weet wat de beste manier is om dit aan te pakken…

Als je verlangt naar de mooie tijden met je ex…

Als je niet voorgoed je ex wilt verliezen…

Stel 1-op-1 hulp dan niet langer uit en zeg JA tegen je relatie. Maak de keuze dat je er echt voor gaat, vol optimisme en positiviteit.

Wij gaan er persoonlijk voor zorgen dat we alle belangrijke details van jouw situatie analyseren en het beste van onze decennialange ervaring kunnen gebruiken om jou en je ex de beste kans te geven jullie relatie te herstellen.

Zodat we over een jaar met een glimlach samen kunnen terugkijken op dit moment en kunnen zien dat je een vervelende situatie hebt gebruikt om je leven beter dan ooit te maken.

ALS JIJ DIT WILT, DAN KAN JE HIERONDER EEN GRATIS COACHINGSGESPREK INPLANNEN

In het gesprek vertellen we je alle details van het coachingstraject en hoe het er exact uitziet.

Daarnaast kijken we of het echt bij je past. En of je werkelijk gemotiveerd bent om je ex terug te krijgen.

Want ik heb een reputatie hoog te houden en wil enkel mijn kostbare tijd steken in cliënten die dit echt willen.