Wil je het abonnement op de Ex Terug Methode van Edwin Edinga opzeggen of definitief stopzetten? Besteed dan zorgvuldig aandacht aan de informatie op deze pagina.

Met de aanschaf van de Ex Terug Methode ontvang je een maand gratis toegang tot het Ex Terug Geheimen programma van Edwin Edinga (ter waarde van €19,97). Dit programma voorziet je van essentiële video’s die inzicht geven in de redenen achter het beëindigen van je relatie, de specifieke stappen die je kunt nemen om je ex-partner terug te winnen en methodes om ervoor te zorgen dat jullie relatie in de toekomst standhoudt.

Gedurende de eerste 30 dagen kun je het Ex Terug Geheimen programma kosteloos en zonder enig risico uitproberen. Binnen deze proefperiode heb je de mogelijkheid om het abonnement zonder kosten op te zeggen, alvorens de eerste betaling van €19,97 voor de daaropvolgende maand plaatsvindt. Na deze periode kost het programma €19,97 per maand, maar je kunt je lidmaatschap te allen tijde beëindigen via het opzegformulier.

Op de verkoop- en bestelpagina (met duidelijk zichtbare opsommingstekens aan de bovenzijde) en in de algemene voorwaarden wordt expliciet vermeld dat je de eerste maand van het lidmaatschap gratis kunt verkrijgen. Hierbij wordt benadrukt dat de eerste maand kosteloos is en dat de maandelijkse betalingen van €19,97 hierna in rekening worden gebracht. Voor de SEPA-incasso (e-mandaat) is geen handtekening vereist en de incasso’s worden verwerkt door Stichting PayPro.nl.

Als je besluit om het Ex Terug Geheimen programma te beëindigen, hebben we je referentienummer nodig. Dit referentienummer (beginnend met een hoofdletter ‘i’) kun je vinden onderaan de bevestigingsmail van je aankoop (met als onderwerp ‘Uw bestelling + download instructies’), op de factuur en, in het geval van een bankafschrift, als ‘Machtiging ID’ of ‘Kenmerk Machtiging’.

Voor het snel vinden van je referentienummer, zoek je in je inbox naar de term ‘referentienummer’ (zonder aanhalingstekens).

Gebruik de onderstaande link om contact op te nemen met de klantenservice en het lidmaatschap van de Ex Terug Methode stop te zetten:

Klik hier voor contact opnemen Klantenservice en het stopzetten van Ex Terug Methode Abonnement >> 

Alleen onze klantenservice heeft toegang tot je bestelgegevens en kan je abonnement beëindigen. Vul het opzegformulier in, en we zullen je lidmaatschap zo spoedig mogelijk opzeggen. Voor andere vragen kun je eveneens dit contactformulier gebruiken. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren.